Aline De Pelsemaeker

Dr. Aline De Pelsemaeker

Dr. Aline De Pelsemaeker studeerde Geneeskunde aan de UGent. In 2009 studeerde ze af als huisarts.

Ze werkte van 2009 tot 2017 als huisarts in Lochristi. Sinds de geboorte van haar kindjes in 2013 en 2015 kreeg ze steeds meer interesse in natuurlijke en holistische geneeskunde.

In de holistische geneeskunde zien we de mens als een geheel waarin lichaam, geest en ziel niet van elkaar kunnen bestaan en elkaar continu beïnvloeden.

Ze vindt het heel fijn om gemotiveerde mensen te begeleiden in hun zoektocht naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Soms zijn daar kleine aanpassingen voor nodig, soms is het een langere zoektocht.

Ze werkt daarbij met voedingsadvies, leefstijladvies, natuurlijke supplementen, biopunctuur, etc. Ze verwijst nodig door naar andere therapeuten zoals bijvoorbeeld coaches of osteopaten. Indien nodig kan dit ook naar de “klassieke” geneeskunde, omdat ze heel sterk gelooft dat elke vorm van geneeskunde zijn waarde heeft als het voor de juiste indicatie gebruikt wordt.

Een afspraak met Dr. Aline De Pelsemaeker kan u maken via www.afspraken.be of u kan bellen naar het nummer 03 296 42 97.

About Back & White

Back & White - Health, Yoga and Beauty.