SCIO-therapie en voedingsadvies

SCIO-therapie

De SCIO testmethode is een uiterst veelzijdig biofeedbacksysteem dat een uitgebreide computergestuurde analyse maakt van meer dan 9000 elementen in het menselijk lichaam . Het is eenvoudig en veilig en zoekt alle onregelmatigheden, zwaktes, tekorten, virussen , bacterieën, allergieën en onevenwichten op.

De SCIO therapie wordt uitgevoerd om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren door de gevonden verstoringen , zowel op het fysieke, emotionele, als mentale vlak meteen te behandelen.

Het is uitermate geschikt voor iedereen die graag een compleet inzicht wenst in de persoonlijke situatie van zijn of haar lichaam en dit op een snelle en pijnloze wijze.

Ook voor kinderen, die vaak niet in staat zijn om verbaal te communiceren waar ze nu precies aan lijden (leermoeilijkheden, voedingsallergieën, angsten,…)  is de SCIO heel geschikt.

je kan terecht bij Tinne Lierman voor advies

http://www.tinnelierman.be

Voedingsadvies

Vaak schuilt genezing in een klein hoekje. Zoals een wagen de juiste brandstof nodig heeft om degelijk te kunnen presteren heeft een lichaam ook een goed uitgebalanceerd dieet nodig. In tijden van stress, gejaagdheid en tijdstekort kiezen veel mensen vaak voor de verkeerde voeding. niet in de zin dan men te weinig eet maar wel veel te geraffineerd en vaak te laat en teveel.
Een degelijk onderricht van de patiënt, maakt vaak dat een patiënt met klachten op een erg goedkope en doeltreffende manier geholpen kan worden.