Nieuwe Website

Nieuwe website!

De zomer komt eraan… Warme ( tropische) temperaturen, ijsjes en overvolle terrasjes… Heerlijk!

De laatste maanden werd er in alle stilte gewerkt aan een nieuw concept voor een meer dynamische, interactieve en informatieve website:

  • Eén waarop de 3 pijlers van de praktijk, waar we hard in geloven, meer naar voren komen,
  • Eén waarbij we de warme sfeer wensten te behouden maar waarop je met één muisklik snel de gewenste informatie krijgt
  • Eén waar we terecht fier op zijn!

Martine Wauters, vriendin en hoofdredactrice van tal van gezondheidsbladen, zei me ooit: “Dit is een geheim pareltje in ‘the middle of nowhere’. Mensen moeten dit echt leren kennen !”, en zo zorgde ze ervoor dat beetje bij beetje onze holistische kijk op geneeskunde meer in the picture kwam. Ze zorgde er namelijk voor dat ik een column kreeg in Goed Gevoel, Vitaya en recent ook het Laatste Nieuws.

We geloven heel sterk dat vandaag de dag “de wereld” klaar is voor onze holistische aanpak van wellbeing. We streven naar balans op alle vlakken : lichamelijk, mentaal en spiritueel. We geloven immers heel sterk in de kracht van beweging, creativiteit, introspectie en schoonheid, vanbinnen en van buiten als weg naar genezing.

Anno 2015 zijn we klaar zijn om onze parel te delen met iedereen die wenst op een ‘andere’ manier te kijken naar zijn of haar eigen gezondheid. En die zijn of haar welzijn zélf in handen neemt, met behulp van een inspirerend team en de moed heeft om dicht bij zichzelf op zoek te gaan naar zijn of haar innerlijke ‘ik’. Wie zichzelf kent, weet wat goed of slecht is voor zijn of haar gezondheid.

We zijn dan ook apetrots dat we jullie onze nieuwe website kunnen voorstellen dat Back & White een gids mag zijn in het labyrint van een ander soort geneeskunde.

In de eerste plaats wil ik webdesigner Yannick Fierens van On-y-go bedanken voor zijn kennis en kunde maar vooral voor zijn geduld voor mijn 1001 aanpassingen.
Mijn echtgenoot, Edwin Van Muylder, voor het vertrouwen, het geduld en de enorme hulp bij de nieuwste evenementen die allen te maken hebben met mijn nieuwe passie, Yoga.
Mijnouders, schoonouders, zus Kim en Franca voor de kansen, het luisterend oor en opvang van Merel.
Johanna Pien Savonije voor haar niet aflatende steun en coaching, om mijn 1001 ideeën vooral grond (maar ook water) te geven,
Martine Wauters en Jo – Daddy – Wyckmans,”for believing”.
Mijn fantàstisch team voor het vertrouwen in onze praktijk, de vriendschap en hun gedreven passie om mensen te helpen.
Mijn dochtertje, Merel, mijn drijfveer voor alles.

Laat ons gerust weten wat jullie er van vinden! Dat kan via het contact-formulier of info@backwhite.be. Delen op jullie favoriete sociale netwerk mag natuurlijk ook!

About Back & White

Back & White - Health, Yoga and Beauty.

Comments are closed.