Health

Health

De eerste pijler van Back & White is ‘Health’. In dit luik kan u alle informatie rond de medische begeleiding van de groepspraktijk vinden. Bekijk alle medische mogelijkheden!

Biopunctuur en NeuraaltherapieOstheopathie en acupunctuurPsychotherapie en coachingSCIO-therapie en voeding
Biopunctuur is een geneeswijze die bestaat uit het inspuiten van biologische producten op specifieke plaatsen.

Neuraaltherapie is het therapeutisch gebruik van een lokaal anaestheticum. De behandeling is erop gericht via het vergetatieve of onwillekeurige zenuwstelsel de regulatie in het lichaam te herstellen en blokkades op te heffen.
Lees verder

Osteopathie is een veilige manuele behandelingsmethode, gericht op beweeglijkheid.

Acupunctuur is een oosterse geneeswijze waarbij er naalden -meestal pijnloos- in het lichaam geprikt worden om u te helpen genezen.

Cranio-sacraal therapie stimuleert de zelfregulerende krachten van het lichaam waardoor een diep helend proces op gang kan komen.
Lees verder

Psychotherapie en coaching is een weg naar het vrijmaken van je natuurlijke instincten en intuïtie, een weg naar meer levensvreugde en levensenergie. Het kan hulp bieden bij zeer uiteenlopende problemen.
Lees verder
SCIO therapie wordt uitgevoerd om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren door de gevonden verstoringen, zowel op het fysieke, emotionele, als mentale vlak meteen te behandelen.

Voedingtherapie kan helpen om jouw interne motor de juiste brandstof te geven om goed te presteren.
Lees verder

About Back & White

Back & White - Health, Yoga and Beauty.