Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Deep Healing Retreat in Yogabee Domburg (NL) januari 2021

22/01/2021 @ 14:00 - 24/01/2021 @ 14:00

€545

 

 

The Deep Healing Retreat in Yogabee Domburg (NL)

met Dr. Jutta Borms en Ann Schreppers.

Deze retreat is VOLZET !

 

 

22 tot 24 jan 2021, 14u tot 14u

545 euro all incl .

 

  

Van 22 tot 24 januari 2021 trekken we opnieuw naar Domburg, aan de Nederlandse kust, voor een Yoga retreat in het prachtige yogabee huis. Tijdens dit luxe yoga weekend zal je begeleid worden door Yogi Ann Schreppers en uw gastvrouw is Dr. Jutta Borms. 

Deze retreat gaat over reconnectie met jezelf waardoor er een diepe heling kan ontstaan. Door middel van pranayama, yin yoga, meditaties, stilte, zen time, gezonde voeding en wandelingen aan zee zal het weekend opnieuw je ware potentieel aanspreken.

Het is een niet te missen ervaring die gaat over ‘opnieuw verbinden’. Heling is immers niet altijd het toevoegen van iets extern, maar net het loslaten van datgene wat geblokkeerd zit. Het Retreat helpt jou om de lagen te verwijderen van stress, bezorgdheid, angst en verwachtingen, die ervoor zorgen dat chronische spanning en stress zich kunnen ontwikkelen in lijf en lichaam. Het gaat over diepe relaxatie & acceptatie van wie jij hier bent, zodat er ruimte kan ontstaan voor de gezonde & verbonden versie die er in feite altijd al is.

Ann begeleidt je in 4 yoga teachings dit weekend en deelt haar unieke manier van lesgeven met een vorm van bewuste reconnectie.

 

DR JUTTA BORMS


 

 

In deze retreat is Dr. Jutta Borms je gastvrouw ter plekke.

Jutta is de founder van “back & white”, is klassiek geschoold en holistisch arts. Ze schreef recent haar tweede boek “Na de crash“ waarbij ze haar ervaring deelt van haar burn-out als arts en als patient. Haar eerste boek “ De Nieuwe Dokter” werd een bestseller, waaruit ze graag tips & tricks deelt.

Bovendien is het mogelijk om een medisch consult te boeken met haar, waarbij ze nauwgezet naar je verhaal luistert en eventueel meegebrachte eetwaren of medicatie kinesiologisch uittest. Ter plekke of na de retreat geeft ze je dan een plan van haar persoonlijke aanpak.

Dr. Borms reikt je de tools aan uit haar jarenlange studie rond gezondheid en haar meer dan 20 jaar praktijk.

Ze helpt je inzicht te krijgen in je gezondheids-proces of in je klachten (denkpatroon en zelfsabbotage). Ze gebruikt hierbij graag kinesiologie, gezichtsdiagnose, typologie, yoga, ademhalingsoefeningen en natuurlijke middelen, hetzij via voeding, hetzij via natuurgeneeskunde.

Dit is een buitenkans, want buiten retreats doet Dr. Borms voorlopig bijna geen medische consulten meer. De aanvragen zijn  beperkt ter plaatse en dienen op voorhand aangevraagd te worden. Wel kan iedereen de kans krijgen om een consult boeken, net voor of na de retreat, in de praktijk te Waasmunster.

 

ANN SCHREPPERS

 

 

 

Ann Schreppers leeft yoga en vertaalt deze eeuwenoude technieken in een bewuste, duurzame en gepersonaliseerde stijl die jouw volste potentieel aanspreekt. Haar sessies zijn een creatieve, welonderbouwde, intuïtieve mix van ademhaling, beweging, (zelf)bewustzijn/meditatie, neurologie/psychologie (‘de westerse aanpak’) gevoed met liefdevolle aandacht. Het maakt niet uit wat jouw ‘niveau’ is, Ann zorgt ervoor dat je je krachtig en tegelijkertijd zacht kunt voelen in jouw lijf en de balans in lichaam en geest kunt bereiken, om jouw leven op en van de yogamat te verrijken. Met een achtergrond in dans, worden haar lessen een vloeiende mix van inspanning, en ontspanning, die telkens uitmonden in een totale ontspanning van ‘zijn’ en acceptatie in hart & ziel. 

Met haar bedrijf ‘The Conscious Corner’, geeft zij momenteel wereldwijd les in yoga retreat centers, in haar eigen retreats & haar online community. Bovendien is zij een intuïtieve Reiki / energetische healer/ coach en kan je ook 1-1 bij haar boeken om diepgaande transformatie te faciliteren in je lijf, geest & leven.

This retreat is open to English speaking people, so it is possible the yoga classes might be partially given in English. We will inform you if so. Both Ann and Jutta speak Flemish and fluently English, as they both host retreats abroad.

 

 

K E U K E N

Onze chefkok van dienst is deze keer Anouk Van Pelt. Zij maakt de heerlijkste gerechten en spaart moeite noch tijd om te zorgen dat iedereen gelukkig van tafel komt. Ze weet ontzettend veel over de werking van voeding. Ze geeft dan ook graag tips en ze deelt graag receptjes van hummus, zelfgemaakte notenpasta, etc… want bijna alles bereidt onze chefkok zelf met de grootste zorg.

Praktische info

De plaatsen zijn beperkt tot 12 (max 14) en wie eerst aanmeldt, kan eerst het type kamer kiezen. Er is 1 reserve kamer voor 2 personen die aan een lagere prijs (- 50 euro) wordt weggegeven (reeds geboekt!). Indien daar interesse voor bestaat, gelieve ons meteen te mailen. In principe zijn er geen single kamers. (voor single kamer graag speciale aanvraag)

Shared double luxury rooms with single beds and shared bathroom are standard. Luxury double rooms with single beds and private ensuite shower are +50 euro pp. Luxury Suite double room with single beds and private ensuite both bath and shower are +100 euro pp.

alle kamers zijn voorzien van single bedden. er zijn 3 kamers met een eigen badkamer. De prijs is + 50 euro pp. Eén daarvan is een super luxe kamer met douche én ligbad en is + 100 euro pp. Een pareltje, zeg dat wel!

 

Annuleringsvoorwaarden

Het volledige bedrag dient gestort te worden bij inschrijving. Dit geldt als definitieve inschrijving. Uitzonderlijk staan we toe om in 2 of 3 schijven te betalen. Gelieve ons hiervoor te contacteren.

Dit bedrag wordt onder geen enkele voorwaarde terug betaald tenzij u zelf iemand anders vindt die in uw plaats kan meegaan bij overmacht of ziekte.

 

Covid 19 maatregelen

Mocht de retreat onverwachts niet kunnen doorgaan, dan krijgt u een gratis voucher voor een volgende weekend met back & white.

Lukt het toch niet om een volgend retreatweekend mee te volgen met geldige reden, dan wordt het volledige bedrag van het weekend teruggestort mits het afhouden van een administratieve kost van 50 euro.

Bent u onverwachts ziek geworden of is er overmacht, dan mag u zelf uw plaatsje doorgeven aan iemand anders.

U mag ons ook verwittigen, we leggen ook steeds een reservelijst aan. Kunnen we toch op het laatste moment iemand in uw plaats meenemen, dan is de annulatie kosteloos.

Hopend op jullie begrip!

 

 

 

C O N C R E E T

Datum: 22 tot 24 januari 2021

De start is voorzien op vrijdag vanaf 14u tot zondag 14u. Normaal is het mogelijk om nog tot 15u te blijven en te genieten van de faciliteiten, maar gezien de verstrengde corona maatregelen, lijkt het ons beter binnen de 48u Nederland opnieuw te verlaten, wilt u niet in verplichte quarantaine belanden na de retreat.

Prijs: vanaf 545 euro pp.

Deze prijs is all inclusive. Thee, tussendoortjes, 2x avondmaal, 2x licht ontbijt, 2x lunch zijn inbegrepen. Alle maaltijden zijn overigens bio en vegan. We hanteren een anti-toxisch voedingsadvies dat tevens gluten- en lactosevrij is.

Gebruik van alle faciliteiten, sauna, verwarmd zwembad, grote keuken en gezellige living zijn uiteraard ook inbegrepen. Alle kamers bevatten 2 singlebedden.

Exclusief: vervoer van en naar Domburg. U kan ons mailen om te carpoolen. Toeristenbelasting. 2 euro pp per nacht voor toeristenbelasting. (dus 2x 2 euro=4 euro)

 

Heb je interesse om deel te nemen, of heb je een vraag over deze retreat? Stuur ons een mailtje op info@backandwhite.be

 

______

 

“Our mission is to create something bigger than ourselves… To facilitate a movement nourished by consciousness.”

 

www.theconsciouscorner.com

www.backandwhite.be

 

Gegevens

Begin:
22/01/2021 @ 14:00
Einde:
24/01/2021 @ 14:00
Kosten:
€545

Organisator

Back & White
E-mail:
info@backandwhite.be

Locatie

Yogabee
Bijenkot's Weg 1
Domburg, 4357 NH Nederland
+ Google Maps
Site:
www.yogabee.nl