Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Retreat De Nieuwe Dokter te Domburg (NL) met Jutta Borms en Anna Santens

25/01/2019 @ 14:00 - 27/01/2019 @ 14:00

€458

Over deze retreat

Van 25 tot 27 januari 2019 trekken we opnieuw naar Domburg, aan de Nederlandse kust, voor een Yoga retreat in het Yogabee-centrum. Tijdens dit luxe yoga weekend zal je begeleid worden door Dr. Jutta Borms en Anna Santens.

Dr Jutta Borms heeft een boek geschreven “De Nieuwe Dokter” en wil graag tips en weetjes uit haar boek delen met jullie. Ze deelt in haar boek bijna 20 jaar ervaring als arts en vertelt je waarom ze voorstander is van holistische geneeskunde. In de retreat is het mogelijk om een medisch consult te boeken met haar, waarbij ze naar je verhaal luistert, en eventueel meegebrachte eetwaren of medicatie kinesiologisch uittest. Ze geeft je dan een plan van haar persoonlijke aanpak. Dr. Borms reikt je de tools aan (uit haar jarenlange studie rond gezondheid) die je kan gebruiken om jezelf te helen. Ze helpt je inzicht te krijgen in je ziekte-proces of in je klachten(patroon). Ze gebruikt hierbij graag kinesiologie, gezichtsdiagnose, typologie, yoga, ademhalingsoefeningen en natuurlijke middelen, hetzij via voeding, hetzij via natuurgeneeskunde.
Dit is een buitenkans, want buiten retreats doet Dr. Borms voorlopig geen medische consulten. De aanvragen zijn beperkt (max. 4, verspreid over vrijdag (1) , zaterdag (2)  en zondag (1) en dienen op voorhand aangevraagd te worden.
Er is tevens de mogelijkheid om een massage te boeken bij Ariane Gielis en Anna Santens, onze chefkok van dienst. Ze geeft op zaterdagmiddag een uurtje tips rond gezonde voeding, terwijl we samen iets lekkers maken. Vermits de retreat plaats vindt na de feestelijkheden met kerst en Nieuwjaar, gaan we focussen op detox en warme pure voeding.
Samengevat: een luxe yoga weekend helemaal voor jezelf. Yoga, gezonde voeding, me-time, uitwaaien aan zee, zwembad, sauna, massages en stilte-ontbijt op zondag.

Praktische informatie

De plaatsen zijn beperkt tot 12 (max 14) en wie eerst aanmeldt, kan eerst het type kamer kiezen. Er is 1 reserve kamer voor 2 personen die aan een lagere prijs wordt weggegeven. Indien daar interesse voor bestaat, gelieve ons meteen te mailen. In principe zijn er geen single kamers. (voor single kamer graag speciale aanvraag)

Datum: 25, 26 en 27 januari 2019
De start is voorzien op vrijdag vanaf 14u tot zondag 14u. Het is mogelijk om nog tot 16u te blijven.
Prijs: vanaf 458 euro pp.
Deze prijs is all inclusive. Thee, tussendoortjes, 2x avondmaal, 2x licht ontbijt, 2x lunch zijn inbegrepen. Alle maaltijden zijn overigens bio en vegetarisch. Gebruik van alle faciliteiten, sauna, verwarmd zwembad, grote keuken en gezellige living zijn uiteraard ook inbegrepen. Alle kamers bevatten  2 singlebedden.

Heb je interesse om deel te nemen, of heb je een vraag over deze retreat? Stuur ons een mailtje op info@backandwhite.be!

 

 

 

 

Gegevens

Begin:
25/01/2019 @ 14:00
Einde:
27/01/2019 @ 14:00
Kosten:
€458
Evenement Tags:

Organisator

Back & White
E-mail:
info@backandwhite.be

Locatie

Yogabee
Bijenkot's Weg 1
Domburg, 4357 NH Nederland
+ Google Maps
Site:
www.yogabee.nl