Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NEW START day (nieuw concept)

16/08/2019 @ 09:30 - 17:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is een KICK OFF inspiratiedag van een volledig uitgekiend BODY-MIND-SOUL programma, waarin jij de terugweg kan maken naar herstel via een levenswijze die werkelijk bij jou past. Deze “new start” focust zich niet op het bestrijden van je kwalen of stress. Het streeft ernaar om jouw hele levensstijl te onderzoeken en ondersteunen via praktische tools/ inspiratiebronnen om jouw gezondheid en welbevinden in eigen handen te nemen.

Dr Jutta Borms is klassiek en holistisch arts, auteur van het boek ” de Nieuwe Dokter” en gecertificeerd yoga teacher. Johanna Pien Savonije is gestalt-art therapeute en life coach. Beiden hebben meer dan 20 jaar ervaring in hun vakgebied.

Op deze dag krijg je inhoudelijk meer info over het ” INTENSIVE ” traject en gaat u al aan de slag met de begeleidingsvormen ( yoga, lichaamsconnectie, mentale en medische coaching)

Dit is een dag in groep. We nemen slechts 16 mensen aan voor dit hele traject, dat verder loopt over 5 maand.

Van hieruit kan je beslissen om het intensive traject te volgen. Vanwege de beperkte plaatsen en de grote vraag dient er wel al een grote belangstelling te zijn voor het INTENSIVE traject.

Prijs KICK OFF day: 199 euro ( excl 21% BTW)

Meer info en inschrijving via info@backandwhite.be

Gegevens

Datum:
16/08/2019
Tijd:
09:30 - 17:00

Organisator

Back & White
E-mail:
info@backandwhite.be