Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

‘Kinesiologie en yoga’ Luxe Retreat te Yogabee Domburg

01/10/2021 @ 14:00 - 03/10/2021 @ 14:00

euro559

“Kinesiologie en yoga“ luxe retreat te Yogabee in Domburg.

01-03/10/2021. 14u tot 14u.

 

 

 

Een weekend met yoga, relaxe me- of us-time, sauna, zwembad, kuieren in de gezellige zitkamer of een stevige wandeling aan zee … én … het aanleren van KINESIOLOGIE ! 

Hoe voel je of iets of iemand, een gedachte, een voedingsstof, een medicament, een voedingssupplement of een keuze goed is voor jou(w ziel)? Hoe kan je makkelijk testen of je bepaalde voeding al dan niet kan verdragen?

We gaan de geheimen van kinesiologie uit de doeken doen in 1 workshop voormiddag.Tijdens de ochtend en avond hebben we een sessie Easy and Gentle yoga.

En met de kinesiologie gaan we meteen aan de slag: we oefenen en oefenen en oefenen. (alleen of in groepjes op zaterdag en zondag)

Er zijn 3 magical food moments per dag.

Op zondag is er een stilte moment vanaf het opstaan tot na het “thee & fruit” moment.

Er bestaat de mogelijkheid tot boeken van een biopunctuursessie bij dr Borms tijdens de retreat. Dit consult bestaat uit een behandeling met fijne acupunctuurnaaldjes waarbij biologische natuurmiddelen worden geïnjecteerd op specifieke pijnpunten of pijnzones.bv voor rug- of nekpijn, tenniselleboog, maar ook voor chronische klachten zoals vermoeidheid, astma, etc…. zie informatie biopunctuur in de website informatie. Dit consult duurt 20 a 30 min.

Beperkte plaatsen, naargelang beschikbaarheid.

Bovendien kan je een massage vooraf vastleggen indien je dat wenst.

 

 

Programma

Dit weekend is echt een lange 3 daagse luxe retreat voor jezelf. Hieronder krijg je een indruk van het totaalprogramma van het weekend. We eindigen op zondag na de lunch, maar u mag gerust nog blijven tot 15u en gebruik maken van alle faciliteiten tot dan.

 

Vrijdag

14:00 – 16:00 Ontvangst

17:00 Kennismaking en uitleg programma

19:00 Gezamenlijk diner

20:30 Zachte “landings“sessie: Gentle & Easy yin yoga

 

Zaterdag

08:00 Meditatie facultatief

08:30 Thee & fruit

09:00 – 10:15 Gentle & Easy yoga

10:30 – 11:45 KINESIOLOGIE workshop. U mag van thuis zaken mee brengen die u graag wenst uit te testen, zijnde: voeding, drank, geneesmiddelen, voedingssupplementen, vitamines… we kunnen ook van daar uit de keuken zaken testen

12:00 Lunch

13:00 – 17:00 Vrije namiddag: mogelijkheid tot boeken van een massage / biopunctuur en/of gebruik maken van sauna en zwembad en/of wandeling door het pittoreske stadje domburg of langs de zee

17:30 – 18:45 Gentle & Easy rustige stretching yoga

19:00 Gezamenlijk diner

 

Zondag

08:30 Meditatie facultatief

09:00 Thee & fruit in Stilte

9:30 -10:45 Gentle & easy yoga

10:45 tot 11:15 Oefening baart kunst 🙂  dus testen met kinesiologie in groepjes.

11:30 Brunch

14:00-15:00 mogelijkheid van massage en/of gebruik maken van de faciliteiten, afscheid  & vertrek

 

Yoga

Het weekend is een selfcare weekend en bovendien kan je kinesiologie onder de knie krijgen.

Je wordt dit hele weekend begeleid door dr. Jutta Borms, klassiek geschoold en holistisch arts en tevens gecertificeerd yoga teacher. De yoga die ze doceert is toegankelijk voor iedereen. Meedoen is geen must. je bent vrij om te kiezen.

Zij heeft intussen 20 jaar ervaring met holistische genees-kunst . Ze deelt dan ook tussendoor graag tips en tricks ivm gezondheid en well being.
Eventuele consulten biopunctuur dienen op voorhand aangevraagd te worden via info@backandwhite.be bij aanmelding voor dit weekend en kan op zaterdag en/of zondag.

 

Keuken

vegan, biologisch , lactose – en glutenvrij. heb je nog specifieke wensen of ben je allergisch? laat het ons gerust weten!

 

Accommodatie

Je verblijft dit lange weekend in een schitterend huis aan de rand van een van de mooiste badplaatsen van Nederland, Domburg. Het huis heeft een heerlijk grote woonkeuken, een heel gezellige zitkamer, prachtig ingerichte slaapkamers en last but not least een binnenzwembad met sauna! Omringd door uitgestrekte weilanden en 500 meter van het strand zal je hier helemaal tot rust komen.

 

Prijs & Periode

Vanaf € 559 euro

1 tot 3 oktober 2021.

Minimum aantal deelnemers is 8 personen. Maximum 14. De bovengenoemde prijzen zijn o.b.v. een gedeelde tweepersoonskamer met gedeelde badkamer. Er zijn 2 badkamers ter beschikking. Wil je graag een eigen badkamer geef dit dan aan via je boeking op info@backandwhite.be . De toeslag voor een gedeelde tweepersoonskamer met eigen badkamer bedraagt €50 p.p. , voor de badkamer met douche én ligbad betaalt u € 100 extra p.p.

De accommodatie heeft in totaal 6 grote slaapkamers waarvan 2 met eigen badkamer/douche en 1 met eigen badkamer met douche en ligbad. Er is nog één kleinere kamer die je kan boeken aan -50 euro pp. Er is helaas geen plaats voor single kamers, enkel op specifieke vraag en mits betaling van de meerprijs als zou dit voor 2 mensen geboekt worden.

De eerste aanmeldingen hebben de eerste keuze.

Het hele bedrag dient overgemaakt te worden bij definitieve inschrijving en verzilvert uw plaats. Dit ten laatste 1 maand voor aanvang en is onder geen enkele voorwaarde (ook niet bij programma wijziging of last minute docent/kok wijziging) recupereerbaar, tenzij u zelf iemand anders in uw plaats aanbrengt.

 

Inclusief:

 • 2 overnachtingen
 • alle maaltijden, thee & water, hapjes
 • alle yogasessies en workshop kinesiologie met Dr Jutta Borms.
 • gebruik van zwembad en sauna.
 • Toeristenbelasting €2.00 p.p. (per nacht)

 

Exclusief:

 • Vervoer van en naar Domburg
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Alle persoonlijke extra’s.
 • Mogelijkheid tot aanvraag van een massage. Milena is de massage- en healing specialiste  ter plekke. De prijs is: 70 euro voor 1 uur.  Een absolute aanrader!
 • Sessie biopunctuur bij dr Jutta Borms: 60 euro ( incl ampulles)

 

Gegevens

Begin:
01/10/2021 @ 14:00
Einde:
03/10/2021 @ 14:00
Kosten:
euro559
Site:
www.backandwhite.be

Organisator

Back & White
E-mail:
info@backandwhite.be

Locatie

Yogabee
Bijenkot's Weg 1
Domburg, 4357 NH Nederland
+ Google Maps
Site:
www.yogabee.nl