Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FLOW – Yoga workshops met Seger De Maesschalck

08/10/2016 @ 13:00 - 15:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 1:00pm on zaterdag, repeating until 03/12/2016

€25
Flow Yoga

Een gitarist op de top van zijn kunnen in een gitaarsolo, een loper die achter kilometers in een gevoel van euforie terecht komt, geliefden die zichzelf in het gevoel verliezen wanneer zij de liefde bedrijven. Een ervaring van flow geeft ons extase, geluk, creativiteit en een onuitputtelijke energie. Het is leven in het hier en nu met alles wat we in ons hebben, een meditatie in beweging.

Flow is de staat van bewustzijn waarin we zo geconcentreerd bezig zijn met onze activiteit zodat we alles rondom ons tijdelijk vergeten. Het is de staat waarin we het meeste uit de ervaring halen en het is de staat waarin we onszelf als meest gelukkig beschouwen.

In de workshop Flow Yoga leren ons steeds meer bewustzijn van het hier en nu, ons alleen bezig te houden met de activiteit waarmee we hier en nu bezig zijn. Zo leren we verschillende trucjes om ons lichaam en geest te resetten, technieken rond bewustzijn en concentratie, alsook oefeningen om ons dieper te duwen in ons gevoel, in ons ritme, in onze flow.

Deze lessen worden gegeven door Seger De Maesschalck. Wil je meer weten over hem? Bekijk zijn profiel.

Praktische informatie

De Flow – Yoga workshops zullen 3x doorgaan, telkens op zaterdagnamiddag van 13u tot 15u. Deelnemen aan 1 sessie kost €25. Inschrijven is verplicht! Deelnemen kan overigens vanaf 14 jaar.

Voor meer informatie over de lessen, neem je best even contact op met Seger. Om te inschrijven stuur je best een mailtje naar seger.de.maesschalck@backandwhite.be of bel je naar 0499 315 701.

Namasté!

Gegevens

Datum:
08/10/2016
Tijd:
13:00 - 15:00
Kosten:
€25
Evenement Tags:

Organisator

Back & White
E-mail:
info@backandwhite.be

Locatie

Back & White
Molenstraat 87
Tielrode, 9140 België
+ Google Maps