Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Bliss retreat in Yogabee Domburg ( NL) April 2021

31/05/2021 @ 14:00 - 02/06/2021 @ 14:00

euro545

 

 

De  TOTAL B L I S S retreat in Yogabee Domburg ( NL )

met Dr. Jutta Borms

 

31 mei tot 2 juni 2021, van 14u tot 14u

deze retreat werd verplaatst van april owv covid 19

vanaf 545 euro all incl.

 

 

 

 

 

Van 31 mei tot 2 juni 2021 trekken we opnieuw naar Domburg, aan de Nederlandse kust, voor een Yoga retreat in Yogabee. Tijdens dit luxe yoga weekend zal je begeleid worden door Dr. Jutta Borms.

 

DR. J U T T A   B O R M S

 

Dr Jutta Borms heeft haar tweede boek geschreven “Na de crash ” in de rust van de corona periode voorjaar 2020 en wil graag tips en weetjes uit haar boek delen met jullie. Ze deelt in haar boek bijna 20 jaar ervaring als arts. Ze vertelt je waarom ze voorstander is van holistische geneeskunde en biedt zoveel mogelijk tools aan om te herstellen na een fase van uitputting bv na een echtscheiding, na of tijdens het verlies van iemand dierbaar, een ontslag etc…
Tijdens de retreat is het mogelijk om een medisch consult te boeken met haar, waarbij ze naar je verhaal luistert en eventueel meegebrachte eetwaren of medicatie kinesiologisch uittest. Ze geeft je dan een plan van haar persoonlijke aanpak. Dr. Borms reikt je de tools aan (uit haar jarenlange studie rond gezondheid) die je kan gebruiken om jezelf te helen. Ze helpt je inzicht te krijgen in je ziekte-proces of in je klachten (patroon). Ze gebruikt hierbij graag kinesiologie, gezichtsdiagnose, typologie, yoga, ademhalingsoefeningen en natuurlijke middelen, hetzij via voeding, hetzij via natuurgeneeskunde.
Dit is een buitenkans, want buiten retreats doet Dr. Borms voorlopig geen of weinig medische consulten. De aanvragen zijn beperkt en dienen op voorhand aangevraagd te worden. U krijgt wel als deelnemer aan de retreat de kans om nog een consult te boeken na de retreat, indien gewenst. Dit consult kan dan doorgaan in de praktijk te Waasmunster.
ENERGETISCHE M A S S A G E
Er is tevens de mogelijkheid om een energetische massage te boeken. Deze dient best ook op voorhand aangevraagd te worden owv de beperkte plaatsen. Milena is echt top? niet te missen dus.
K E U K E N
Onze chefkok van dienst zal je alweer weten verleiden met de allerbeste en heerlijkste zelfgemaakte gerechtjes. We eten anti-toxisch dat wil zeggen, leversparend waarbij we glutenvrij en lactosevrij vegan bedoelen. Maar vergis je niet: vegan boet niets in qua smaak en gezelligheid!
Samengevat: een luxe yoga weekend helemaal voor jezelf. Yoga, gezonde voeding, me-time, uitwaaien aan zee, zwembad, sauna, massages en stilte-ontbijt op zondag.
Praktische informatie

De plaatsen zijn beperkt tot 12 (max 14) en wie eerst aanmeldt, kan eerst het type kamer kiezen. Er is 1 reserve kamer voor 2 personen die aan een lagere prijs wordt weggegeven. Indien daar interesse voor bestaat, gelieve ons meteen te mailen, want deze is snel ribbedebie ;). In principe zijn er geen single kamers. (voor single kamer graag speciale aanvraag)Alle kamers hebben single bedden. De kamers hebben standaard een gedeelde badkamer. Er zijn 3 kamers met eigen badkamer indien gewenst. Deze kamers zijn + 50 euro pp op de basisprijs. Er is één super de luxe kamer met douche én eigen ligbad en deze is + 100 euro pp. Gelieve uw keuze meteen bij boeking aan te geven.


 

Datum: 31 mei 2021

De start is voorzien op vanaf 14u tot woensdag 14u. U kan gerust vroeger komen naar het dorpje, het is er echt heerlijk om te vertoeven aan zee en er zijn verschillende restaurantjes voor je lunch. woensdag is het mogelijk om nog tot 16u te blijven, indien Corona dit toelaat. Zoniet raden we aan binnen de 48uur het land te verlaten, wilt u niet het risico lopen in verplichte quarantaine te gaan in Belgie.
Prijs: vanaf 545 euro pp.
Deze prijs is all inclusive. Thee, tussendoortjes, 2x avondmaal, 2x licht ontbijt, 2x lunch zijn inbegrepen. Alle maaltijden zijn overigens bio en vegetarisch. Gebruik van alle faciliteiten, sauna, verwarmd zwembad, grote keuken en gezellige living zijn uiteraard ook inbegrepen. Alle kamers bevatten  2 singlebedden.

Exclusief: vervoer van en naar Domburg. U kan ons mailen om te carpoolen. Toeristenbelasting. 2 euro pp per nacht voor toeristenbelasting. (dus 2x 2 euro=4 euro) Je kan dit eventueel ter plekke betalen.

 

Annuleringsvoorwaarden

Het volledige bedrag dient gestort te worden bij inschrijving. Dit geldt als definitieve inschrijving. Uitzonderlijk staan we toe om in 2 of 3 schijven te betalen. Gelieve ons hiervoor te contacteren.

Dit bedrag wordt onder geen enkele voorwaarde terug betaald tenzij u zelf iemand anders vindt die in uw plaats kan meegaan bij overmacht of ziekte.

 

Covid 19 maatregelen

Mocht de retreat onverwachts niet kunnen doorgaan, dan krijgt u een gratis voucher voor een volgende weekend met back & white.

Lukt het toch niet om een volgend retreatweekend mee te volgen met geldige reden, dan wordt het volledige bedrag van het weekend teruggestort mits het afhouden van een administratieve kost van 50 euro.

Bent u onverwachts ziek geworden of is er overmacht, dan mag u zelf uw plaatsje doorgeven aan iemand anders. Er wordt gen enkele kost aangerekend.

U mag ons ook verwittigen, we leggen ook steeds een reservelijst aan. Kunnen we toch op het laatste moment iemand in uw plaats meenemen, dan is de annulatie kosteloos.

Hopend op jullie begrip!

Heb je interesse om deel te nemen, of heb je een vraag over deze retreat? Stuur ons een mailtje op info@backandwhite.be!

 

Gegevens

Begin:
31/05/2021 @ 14:00
Einde:
02/06/2021 @ 14:00
Kosten:
euro545
Site:
www.backandwhite.be

Organisator

Back & White
E-mail:
info@backandwhite.be

Locatie

Yogabee
Bijenkot's Weg 1
Domburg, 4357 NH Nederland
+ Google Maps
Site:
www.yogabee.nl