Esthetische geneeskunde

Wie?

Vanuit haar opleiding als klassiek geschoold arts heeft dokter Jutta Borms zich sinds 2010 gespecialiseerd via verschillende bijscholingen in esthetische geneeskunde. Door haar voorliefde voor natuurlijke uitstraling is het haar doel de mensen ‘mooi’ en ‘zo natuurlijk’ mogelijk te laten verouderen. Zij zal dan ook tijdens het eerste consult het ‘natuurlijke’ voor ogen houden en binnen die grenzen en in overleg met de patiënt de behandeling bespreken.

Waarom?

Wanneer u niet alleen uw gezondheid maar ook uw uiterlijk, uw uitstraling wil optimaliseren zonder ingrijpende behandelingen. Wanneer u een natuurlijk resultaat wil bekomen zonder chirurgie.

Wat?

Tijdens het eerste consult zal dokter Jutta Borms uw gelaat analyseren. Afhankelijk van wat u beoogt en wat mogelijk is zal zij met u de behandeling bespreken. Dit geldt ook voor andere te behandelen zones.

De zones die kunnen worden behandeld:

 • Gelaat (Liquid facelift / Full face liquid facelift)
 • Voorhoofd (Voorhoofdrimpels / Fronsrimpels / Volume slapen / Wenkbrauwlift)
 • Wangen en neus (Wangrimpels / Ingevallen wangen / Neus)
 • Ogen (Kraaienpootjes / Rimpels onder de ogen / Bunny lines / Volume jukbeenderen)
 • Mond (Plooi tussen neus en lippen / Rimpels bovenlip / Lipvergroting / Marionetlijnen / Afhangende mondhoeken / Gespannen kin / Gummy smile)
 • Hals (Rimpels)
 • Haar (Haaruitval)
 • Handen (Verjonging)
 • Buik en billen (Cellulitis / Lipolyse)
 • Huidversteviging (Collageenstimulatie / Mesolift / Chemische peeling TCA)
 • Anti-aging / beautification

Producten?

Het is essentieel enkel de beste producten te gebruiken om gezondheids- of medische problemen te vermijden.

Tarieven?

Een eerste persoonlijk consult is €45. Daarin wordt besproken waar u precies naar op zoek bent. Indien u meer informatie wenst, raden wij aan om een afspraak te maken met Dr. Jutta Borms.

Over Dr. Jutta Borms

“Mijn passie ligt vooral in het behouden of verbeteren van de natuurlijke uitstraling en de schoonheid van de unieke persoon in zijn geheel. “
Dr. J Borms

Door de liefde voor schoonheid en creativiteit en de jarenlange teken- en schilderlessen aan de Stedelijke Kunstacademie te Aalst en Waasmunster, kon het niet anders dan dat Dr. Borms zich vroeg of laat zou gaan bezighouden met Esthetische geneeskunde.

Haar jarenlang opgebouwde handvaardigheid met injectietechnieken (biopunctuur) , maakte aldus de overstap begin 2010 naar cosmetische geneeskunde haast vanzelfsprekend. Doordat Dr. Borms geneeskunde eerder ziet als genees-kunst met een grote K, kon ze hier letterlijk en figuurlijk haar hart ophalen in het maken van haar eigen kunst door het ideale beeld te creëren van jouw gezicht. Jouw ideale beeld.

Elke schoonheidsbehandeling is hier zoals in de holistische geneeskunde uniek en “op maat”, veilig en zo natuurlijk mogelijk en de behandeling vindt plaats in het mooie rustgevende kader van de praktijk, in alle discretie.

Mooi en natuurlijk ouder worden is geen plicht, het is een recht. Immers : we willen allemaal oud worden, maar niemand wil verouderen!

Back-therapists

Dr. Jutta Borms
Bekijk de profielpagina van Dr. Jutta Borms.

Lees verder